F. de Vries. Sinds de geboorte van onze kinderen vertrouwen we op Autofocus voor het maken van hun pasfoto's. Degene die ons helpt is altijd vriendelijk, heel geduldig en hij levert goede foto's van onze kleintjes. En niet alleen voor hen, ook voor onze eigen pasfoto's zijn we hier altijd tevreden mee. Bovendien hebben we hier onze videobanden en 8mm film laten digitaliseren, en dat alles voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Zhi Chen. Pasfoto laten maken. Gratis digitaal variant. Aller beste en goedkoopste in de omgeving. Op verzoek heeft Tjerk ook nog een nieuwe versie gestuurd. Ik benadruk dat de foto in de eerste instanties al goed was.


Wouter Stemerdink. Bij Autofocus word ik altijd vriendelijk en kundig geholpen, en ook echt verder geholpen, heel fijn. Deze maand een flitser gekocht, die thuis na veel experimenteren toch echt niet goed bleek samen te werken met mijn camera, helaas... Autofocus testte uitgebreid samen met mij om te kijken of er nog iets verbeterd kon worden aan instellingen, maar dat leverde niets op. Toen zonder problemen de flitser weer teruggenomen en de aanschafprijs terugbetaald. Aanrader!


Alwin Chr. Vriendelijk en een goede service!


Hans Dunnewijk. Vakman en goed advies. Ook voor video en dvd transfers 👍


Else van Luxzenburg. Goede en vriendelijke hulp. Komen er graag.


Hans Maes. Prima winkel, goede service. Camera snel gerepareerd!


Maarten de Vries-Wensing.  Perfecte service. Kom snel te recht en echt ideaal dat Autofocus de foto meteen naar de RDW stuurt. Zodat je dan 2 dagen later je rijbewijs als klaar ligt op het gemeentehuis. Op woensdag na 18:00 uur de aanvullende handelingen gedaan op de site van de RDW. En vrijdag morgen omstreeks 09:30 uur het rijbewijs al opgehaald. Gewoon de standaard service.
Als je het via de gemeente zelf doet duurt het langer.
Kort om. Autofocus kan ik aanraden.


Bo van Dijk. Op advies van een vriend, die professioneel fotograaf is, ben ik een aantal jaren geleden bij Autofocus te recht gekomen. Ik zocht een bedrijf die mijn camera, inclusief binnenkant en spiegel, veilig kon schoonmaken. Bij Autofocus werd ik vriendelijk te woord gestaan en was zeer te vrede over de schoonmaakbeurt van mijn camera.
Sinds dien ben ik trouw aan Autofocus en adviseer ik mijn vrienden en familie altijd om naar deze winkel te gaan voor hun foto’s vragen en wensen. Niet alleen voor het onderhoud van mijn camera word ik fijn geholpen, maar ik koop ook graag mijn camera accessoires bij Autofocus met goed en vooral duidelijk advies.
Je kan daar altijd langs voor een gezellig praatje met de eigenaar Tjerk over fotografie en hij denkt fijn mee met wat je nodig hebt voor je cameraset.
Rede genoeg om Autofocus vijf sterren te geven! Voor jaren lang top kwaliteit en gezelligheid.


Snelle levering, prima kwaliteit


Bram Boertjes. Had wat problemen met video omzetten naar DVD. Geweldige service om de dvd nog voor verjaardag dochter gereed te maken.


Prima werk, goede service!


Richard Spermon. Foto Autofocus aan de Herenstraat 3 in Bussum is een authentieke winkel waar de klant nog echt centraal staat en je door eigenaar Tjerk ALTIJD zeer vriendelijk word geholpen. Ben blij dat er in Bussum dit soort zaken nog bestaan. Met recht een fotowinkel die de bewoners in Gooise Meren mogen koesteren ;-)


Alexandra Lugtigheid-Rellum. Vriendelijk geholpen, ondanks alleen pasfoto’s nodig, vlot, snel en professioneel.


Piet van Leijen. Vrijdag mijn films op gehaald super kwaliteit een aanrader goede uitleg van Tjerk.


Thom Rigter. De eigenaar was aardig en heeft me goed geholpen.


Moon Vaes. Hij heeft en weet alles over camera's, verrekijkers enz enz...kennis en ervaring en genoeg tijd en rust om samen jouw keuze te maken.


Paul van der Linden. Goede en eerlijke service door eigenaar/ fotograaf die weet waar hij het over heeft.


Merlijn Hooijsma. Beste foto gerelateerde winkel van het gooi 100%.

Shafayet Chowdhury. I got my passport photos done there. It was quick and professional.


Frans de Winter. Werd goed geholpen met uitleg van de filmopnamen en overzet daarvan op dvd of sticks. E. e. a. is goed verlopen.


Eric Luteij. Gespecialiseerd in het digitaliseren van oud beeld materiaal.


Angie Stuart. Super behulpzaam en heel erg goed advies!


Arent Postma. Leuke mensen en adviezen.


Marcella Oosterlaak. Super service goede kennis van zaken.


Theo Dunnewijk. Fast and frugal services to get your face on a picture for identification purposes.


Frank Verhoef. Ik ga wel eens kijken in deze winkel, en heb er in het verleden ook wel wat fotoapparatuur gekocht.
De eigenaar heeft echt veel verstand van fotograferen. Ook heeft mijn moeder bij hem oude dia’s laten digitaliseren en dit is perfect verlopen tegen een redelijke vooraf afgesproken prijs die zelfs bij het afhalen nog iets gunstiger voor ons uit viel.
Ik heb deze man nog nooit kunnen betrappen op onredelijk gedrag, terwijl ik vroeger in de buurt van deze winkel werkte en daardoor dus wel vaker ging kijken.


Lars Valk. Waar de klant nog klant is!. Service en kennis staan buiten kijf. Kom en koop er geregeld. Rustig, geen gepush, eerlijk. Van dit soort zaken zijn er nog maar heel weinig over.


Frank. Ik vind het fantastisch dat er nog een goede fotozaak bestaat. De eigenaar is zeer kundig en bovendien een prettig persoon. Hoop dat deze zaak nog lang zal bestaan.