U wilt toch ook een pasfoto die aan alle eisen voldoet.

Niet goed = GELD TERUG en GRATIS overmaken.

In de pasfotosoftware zitten alle actuele eisen en maten voor pasfoto's van maar liefst 89 landen. Van Albanië tot Zwitserland....altijd de juiste pasfoto. Pasfoto's van uw kleintje maak ik op een aankleedkussen. Wel zo relaxed dat u de baby niet hoeft op te tillen voor een witte achtergrond.

De standaard pasfoto's worden geleverd per 6 stuks. De 5x5cm en 5x7cm per 2. Voor beide geldt: 2e setje 1/2 prijs. Ik kan de pasfoto natuurlijk ook even naar u mailen. Kost u niets extra. Gewoon service. 

Het Nederlands instituut voor Digitale Fotografie en Stichting Nederlandse Fotovakhandel
geven mijn pasfoto’s als enige in Bussum op alle 18 punten de hoogst haalbare score.
18x het cijfer 9 !

En u wilt natuurlijk niet alleen perfecte pasfoto's, maar u wilt ook vriendelijk en snel geholpen worden. Als enige in Bussum scoor ik 4,7 sterren bij Google review's.


Kwaliteits pasfoto's !

Ook pasfoto's van baby's en pasfoto's van kleine kinderen.Ik ben een door het RDW erkende fotograaf. Dit houdt in dat ik na het maken van de pasfoto's ook de aanvraag van uw rijbewijs voor u kan verzorgen als uw gemeente daar al aan mee werkt.

Het maken van een set pasfoto's kost € 14,50. De 2e set van dezelfde foto kost de helft.

Pasfoto's maken en rijbewijs aanvragen kost € 20,00

U fietst in 3 minuutjes naar het gemeentehuis en als u met de auto komt dan parkeert u 50 meter verderop bij Scapino.

Pasfoto Bussum. Voor pasfoto's voor uw identiteitsbewijs. Voor pasfoto's voor uw rijbewijs. Voor pasfoto's maken zonder afspraak. Voor de mooiste pasfoto's in Bussum.