En verder in de winkel

Een collectie verrekijkers en telescopen vanaf € 39,95.

Daar moet toch wel iets voor u tussen zitten,

Van 6,5 tot 60 x vergrotend.

Als u langs komt laat ik u graag de verschillen zien.


Vraagt u zich af: "Waarom zou ik een goed statief kopen?"

Een goed statief geeft zoveel extra mogelijkheden bij het fotograferen. 

Het gebruik van lange sluitertijden voor speciale effecten en nachtopnames bijvoorbeeld.

Maar door het gebruik van een statief ga je ook bewuster fotograferen. Je moet immers eerst nadenken waar je je statief neerzet. Op welke hoogte. Goed rechtzetten. Gemakkelijker wachten op het juiste moment. Minder kans op bewegingsonscherpte. Bij sterke verrekijkers en telescopen is een stevig statief onmisbaar.

Er is voor elk wat wils. Van tafel statief tot stabiel reportage statief.


Een foto is pas een foto als hij is afgedrukt.

Daarom kunt u bij Autofocus terecht voor een snelle of meerdaagse printservice

Bij de snelle service zijn de formaten 10x15, 13x18 en 15x20 direct klaar. A4 (ongeveer 20x30cm) t/m A2 (ongeveer 40x60cm) is meestal binnen een uur klaar. Deze foto's zijn van hoge kwaliteit door de gebruikte printers en de mogelijkheid om aanpassingen uit te voeren tijdens het printproces. U kunt kiezen uit glans of zijdeglans papier.

De meerdaagse service gaat naar de Fuji centrale. Daar is de gemiddelde levertijd 5 werkdagen voor formaten van 9x13 tot 100x150cm.

U kunt er ook prachtige fotoalbums op echt fotopapier bestellen, of wand decoratie. Regelmatig zijn er mooie aanbiedingen. Klik hier om ze te bekijken.


Analoog is in!

De charme van het fotograferen met een rolletje is herontdekt. Bij mij kunt u deze rolletjes kopen, maar ook laten ontwikkelen en afdrukken.

En voor maar € 3,00 extra krijgt u alle foto's ook nog op CD!

 

U kunt van uw mooiste negatieven ook mooie vergrotingen laten maken.


Sensorcleaning .

Als uw camera sensor vuil is dan zorgt dat voor vlekken die op elke foto op dezelfde plaats te zien zijn. Dat is erg storend. Vooral in de lichte partijen zoals de luchten. Ik kan de sensor voor u schoon maken.

Als u de camera brengt met een goed opgeladen accu dan kunt u hem in de meeste gevallen de volgende werkdag alweer ophalen.

De kosten zijn € 25,00 inclusief de meegeleverde objectieven.


Geheugenkaartjes in verschillende soorten en maten,

camera accu's, foto tassen, foto rugzakken, schoonmaak spullen, batterijen, films, PeakDesign riemen en koppelingen, filters, kortom.........kom even langs of bel als u iets voor uw fotohobby nodig heeft.

Pech met uw geheugenkaart? Niets meer mee doen en direct naar mij brengen. Vaak zijn de foto's dan weer terug te halen. No cure No pay!


Als uw camera defect is, dan kan ik de reparatie voor u verzorgen.

Hij gaat dan naar een specialist voor uw merk en wordt hersteld door vakmensen met gebruik van originele onderdelen. Op elke reparatie heeft u ook garantie