Foto's/Dia's scannen

Stop het verouderingsproces

Film naar DVD

Inclusief kleur correctie

LP naar CD/MP3

Maak uw muziek klaar voor de toekomst

/

Bij Autofocus Bussum maken wij het verleden klaar voor de toekomst.

Dia

Dia's Scannen

De gemiddelde dia leidt een rustig leven. Altijd in een donkere doos, niemand die hem ziet. Als hij geluk heeft staat hij droog; zo niet dan gaat hij schimmelen. Door uw dia's te laten scannen worden ze weer toegankelijk en stopt u het verouderingsproces waardoor ze op den duur totaal verloren zouden gaan.

Als u ze eenmaal digitaal heeft dan kunt u ze gemakkelijk als een diashow op de TV en de computer laten zien. U kunt er ook de tegenwoordig zo populaire fotoboeken van laten maken die u op de computer zelf samenstelt.


Wij scannen rechtstreeks uit het diamagazijn. Als u de magazijnen nummert dan komen ze in die volgorde op de CD.

U kunt per magazijn een naam opgeven die uw dia's moeten krijgen. U levert uw dia's projectieklaar aan: zoals ze in het magazijn staan komen ze op de CD. De standaard scan levert een goede print kwaliteit tot 20x30 cm.


Wij gebruiken 100 jaar houdbare archief DVD's om uw dia's op te bewaren.

Foto's scannen

Veel mensen hebben een stapel schoenendozen met oude foto's. Het is natuurlijk heerlijk om deze dozen door te bladeren op een regenachtige zondagmiddag.

Het nadeel is dat er van deze foto's vaak geen negatieven meer zijn. Het zijn dus allemaal unieke, onvervangbare foto's waar geen back-up van is.

Ook het delen met anderen is moeilijk: wat je weggeeft heb je zelf niet meer.

Om het u makkelijk te maken hebben wij een all-in prijs voor het scannen van foto's.

Het scannen van foto's kost € 0,50 per stuk voor het scannen en € 7,- voor de DVD.

foto scannen
negatieven

negatief Scannen

Niet alleen kleinbeeld- en rolfilm negatieven, maar ook complete waardevolle glasplaat archieven zijn door ons voor bedrijven, instellingen en particulieren gedigitaliseerd.

1 negatief of een hele verzameling: alles wordt met de grootste zorg behandeld. Met onze moderne scanners worden zelfs beschadigde kleinbeeld negatieven weer als nieuw.

De standaard scan levert een goede printkwaliteit tot 20x30 cm.

Prijs: 1 tot 100 stuks voor € 0,50 per stuk, 101 tot 1000 voor € 0,40 per stuk en boven de 1000 € 0,30 per stuk. Een DVD om de foto's op te zetten kost € 7,-. Voor anderen formaten gelden afwijkende prijzen.